top of page

Amsterdam Massage

Bij massagetherapie wordt er niet enkel geluisterd naar gezondheidsklachten van onze klant maar gaat het daarbij ook om het luisteren naar de signalen die het lichaam van de klant ons geeft. Onze massagetherapie heeft als doel om lichaam en geest weer in balans te brengen. Doordat gezondheidsklachten vaak het resultaat zijn van een bepaalde oorzaak, is het belangrijk ook die oorzaak te kunnen achterhalen. Soms is de oorzaak eenvoudig te achterhalen zoals bijvoorbeeld stress op het werk. In andere gevallen zit het probleem dieper. Het kan voor een bepaalde houding van het lichaam zorgen die voor iedereen weer anders is en een andere uitwerking heeft op het lichaam. In onze massagepraktijk nabij Amsterdam Centraal helpen wij u graag deze klachten tegen te gaan. Door de input die de klant ons mondeling geeft en de signalen die het lichaam geeft, kunnen wij de problemen goed aanpakken. Dit doen we door onze massage en door bewustwording te creëren en samen met u naar oplossingen te zoeken.

Massage Studio Jordaan

Op zoek naar een massagetherapeut nabij Amsterdam Centraal? Bij Massage Studio Jordaan bent u zo voor een massagetherapie nabij Massage Amsterdam. De massage bevordert het zelfhelende vermogen van het lichaam zodat blokkades van alledaagse beslommeringen worden opgeheven. Heb je last van fysieke klachten of zaken als angst, verdriet, stress, vermoeidheid, burn-out e.d. dan kan massagetherapie helpen deze klachten te verminderen. Fysiek pakken we dat dus aan via een massage maar door in gesprek te gaan met onze klant kunnen wij werken aan een oplossing op langere termijn.

 

Massagepraktijk nabij Amsterdam Centraal Station

Voor een massagetherapeut nabij Amsterdam Centraal kunt u terecht  bij Massage Studio Jordaan. Wij zijn van 7 dagen in de week. Van 10 tot 22:00 Voor vragen over massagetherapieën kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen via 0640473168 of mindbodywisdomconnection@gmail.com. Wij beantwoorden graag uw vragen.

bottom of page