Massage Studio Jordaan

 

Duo massage Amsterdam

 

Speciale ervaring voor twee hebben? Boek dan een duo massage in Amsterdam bij Massage Studio Jordaan. Hier kun je heerlijk met jouw partner, vriend(in) of moeder genieten van een ontspannen massage voor twee. Lekker er met z’n tweeën even uit en tot rust komen terwijl je kunt bijpraten in een rustige omgeving. Jullie voelen je weer helemaal gerevitaliseerd na de massage en kruidenthee om vervolgens  Fris, ontspannen en uitgerust kunnen jullie de dag vervolgen.

Duo massage salon Amsterdam

Samen hetzelfde beleven, maakt de beleving extra speciaal en dat geldt ook voor onze duo massages in de speciale duo ruimte, de massages zijn geschikt voor iedereen en vormen zo dus altijd een activiteit die je met iemand kunt ondernemen. Voor een duo massage salon in Amsterdam  kun je terecht bij Massage Studio Jordaan. Zoals de naam al doet vermoeden, is onze salon gevestigd in de  Jordaan. Ideaal dus om na afloop nog even gezellig te shoppen in de negen straatjes en een gezellig cafeetje te bezoeken. Ook de bekende bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis zijn op steenworp afstand.

 

Deep tissue

Met onze massages kun je je even onttrekken uit de hectiek van alledag en helemaal ‘ontstressen’. Na de duo massage kun je bij ons, al dan niet dezelfde dag, ook nog voor verschillende andere behandelingen terecht. Access Bars, Yoga massage, Connective tissue/cupping, Armotherapy Touch, Mindfullness combi of Health Coaching behoren tot de mogelijkheden. Graag verwelkomen wij u. Voor vragen kun je altijd even contact opnemen per telefoon op 0640473168 of mailen via massagestudiojordaan@gmail.com. Naast onze diensten, serveren wij  Matcha thee of latte >> oliën en concious producten. In de webshop staan ook een aantal andere mooie producten. Bestel ze eenvoudig online of vraag ernaar in onze studio.

 

 Specials

 

Access Bars                         1 hour                         euro    80

 

Health Coaching                1 hour                         euro  100

 

Mindfullness combi         massage/meditation   euro    85

 Yoga massage                                                          euro  75

Duo Massage                                                            euro 150

Connective tissue/cupping  45 min                     euro   60 

 

Four Hands                             60 min                     euro 150 

Aromatherapy Touch             45 min                     euro  60 

 

Testimonials

 

Visit Us