Massage Studio Jordaan

 

Duo massage Amsterdam Centrum

 

Duo massage salon Amsterdam Centrum Voor een duo massage in Amsterdam Centrum kun je terecht bij Massage Studio Jordaan. Wij hebben een mooie serene ruimte met 2 massagetafels. Samen dezelfde beleving hebben, maakt het nog specialer om naar onze massage salon te gaan. Het vormt natuurlijk ook het ideale cadeau omdat het voor iedereen geschikt is om  met z’n tweeën te beleven. Heerlijk om cadeau te krijgen Tip  voor een verjaardagscadeau of Moederdag cadeau. De studio is rustig gelegen op de Egelantiersgracht, maar er zijn veel bezienswaardigheden in de buurt zoals galeries, modezaken, interieur winkels en markten. Een combinatie is dus een “real Experience”.

Duo massage Amsterdam Centrum

In onze duo massage salon in Amsterdam Centrum kun je terecht voor de perfecte duo massage. Geniet heerlijk met z’n tweeën van een ontspannen massage waarbij je tot rust komt je ontspannen kunt ervaren.Het is een hele mooie ruimte waar bewustzijn en aandacht voor jezelf belangrijk zijn. Het ruikt er heerlijk naar essentiële biologische oliën. Als je uitgerust bent, kun je vol energie de rest van de dag aan. Verwen jezelf en vriend(in), familielid door een duo massage te boeken bij Massage Studio Jordaan. Onze studio is heel eenvoudig te bereiken en is gevestigd aan de Egelantiersgracht 362 hs in de gezelligste buurt van Amsterdam. 

 

Deep tissue

Naast de ontspannen (duo)massages geven wij o.a. stevige deep tissue massage waarbij alle stress en spanning wegvloeit en de positieve effecten van een goede doorbloeding nog duidelijker zijn. Houd er dan wel rekening mee dat je direct daarna wat last van pijn kunt hebben. De spieren worden namelijk flink onder handen worden genomen om circulatie van zuurstof en bloed te bevorderen. Deze vorm van massage kun je daarom misschien beter aan het einde van een werkdag nemen, daar je daarna nogal vermoeid kan raken.

 
 

Testimonials

 

Visit Us