Massage Studio Jordaan

 

Bindweefselmassage gezicht Amsterdam

 

Ons gezicht helpt ons niet alleen bij het herkennen van personen maar helpt ons ook gezondheids- en ouderdomskwaaltjes te herkennen. Bijvoorbeeld een doffe rokershuid, acne, couperose, rimpels e.d. In een aantal gevallen kunnen wij hier dan actie op ondernemen. Dat kan bijvoorbeeld door een bindweefselmassage voor het gezicht te laten doen bij Massage Studio Jordaan te Amsterdam. Voel je vitaler met een gezonde stralende huid die zijn kleur behoudt en er niet dof uitziet. Na de behandeling zie je er uitgeruste en stralender uit.

Tegengaan verklevingen

Tijdens onze bindweefselmassage gezicht in onze salon in Amsterdam zullen wij de opperhuid los van de onderhuid masseren. Dit stimuleert de doorbloeding wat ervoor zorgt dat er een betere toestroom is van voedingstoffen voor het herstel van de huid. Ook worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Niet alleen zorgt het voor een gezondere huid, het voorkomt ook de verklevingen in de huid. Deze verklevingen zijn zichtbaar in het gezicht in de vorm van fijne lijntjes zoals kraaienpoten. Het ontstaat door een verstoorde bloedcirculatie. Door een betere doorstroming van voedingstoffen en de snellere afvoer van afvalstoffen werkt een dergelijke massage goed voor zaken als acne en couperose.

 

Rokershuid

Wie last heeft van een rokershuid zal ook een groot verschil kunnen merken. Door de betere doorbloeding krijgt jouw gezicht weer kleur en ziet het er door de frisse teint er weer gezonder uit. Door roken vernauwen de bloedcellen waardoor zuurstof en voedingstoffen de huidcellen moeilijker kunnen bereiken. Rokershuid tast de collageen aan wat voor een versnelde veroudering van de huid zorgt. Met onze massage wordt de aanmaak en kwaliteit van collageen verbeterd. Een rokershuid kan ook leiden tot couperose of een verergering er van en dat wordt door een betere doorbloeding dus ook aangepakt. Bindweefselmassage gezicht salon Amsterdam. In het centrum van Amsterdam de Jordaan, vindt u onze studio. U kunt hier terecht voor een bindweefselmassage maar ook bieden wij verschillende andere massages. U vindt ons aan de Egelantiersgracht 362hs waar wij 7 dagen per week geopend. Wij hopen u snel in onze studio te mogen verwelkomen.

What Expats don’t know is that is has a lot to do with emotions and 3 steps they need to take in order to become pain free.

I recently made a free workshop on how stress related health issues and chronic pain will belong to the past, where I explain this and show you a path and some hacks me and my clients have used to become pain free.

If you want to make sure your body is not going to pay the prize for your ambitions again, snag a free spot by clicking the link. https://www.massagestudiojordaan.com/how-expats-and-internationally-orie

Cheers to your health.

- Monique

Amsterdam holistic natural medicines medicine centre Amsterdam.health  insurance expats migraines and headaches

 
 

Testimonials

 

Visit Us