Massage Studio Jordaan

 

Massagetherapie Amsterdam

 

Massagetherapie is  een noodzakelijk welzijn waar massage en therapie samenkomen. De massage is een soort stille vorm van therapie voor het lichaam. Hierbij gaan wij de signalen na die het lichaam geeft in de vorm van fysieke klachten. Op die manier, en in combinatie met het contact met de klant, komen wij achter de oorzaken van de fysieke klachten. Zo kunnen er blokkades zijn door angsten of stress. Met de massage kunnen wij die gericht aanpakken zodat er weer een goede doorstroming van het bloed plaatsvindt. Hierdoor voel je je niet alleen meer ontspannen maar ook energieker. Dit helpt u meteen al weerbaarder en resistenter te maken waardoor ook het aanpakken van de achterliggende oorzaken wordt vergemakkelijkt. Voor een betrokken massagepraktijk in Amsterdam bent u bij Massage Studio Jordaan aan het juiste adres.

Massagetherapeut Amsterdam Gecertificeerd met ervaring

Kom naar onze massagepraktijk in Amsterdam om de voordelen van een betere bloedcirculatie te ervaren via onze massagetherapie waarbij wij de probleemgebieden aanpakken. Veel van de fysieke klachten hebben te maken met stress, angsten en onverwerkte emoties die blokkades in het lichaam opwerpen. Met de massagetherapie kunnen wij die probleemgebieden effectief aanpakken en ervoor zorgen dat u zich weer een stuk beter voelt. Daarnaast is een massage natuurlijk  een heerlijke ervaring. Via massagetherapie proberen we ook een goed beeld te krijgen van de achterliggende oorzaken zodat wij daar ook een lange termijn oplossing voor kunnen vinden.

 

Professionele massagetherapeut in Amsterdam

Bij Massage Studio Jordaan vindt u een massagetherapeut in Amsterdam die u effectief kan helpen met uw fysieke klachten en daarbij samen met u een duurzame oplossing nastreeft. Aan de Egelantiersgracht in de Jordaan, vindt u onze mooie massage studio. De massagetherapie is onderdeel van een groter aanbod aan verschillende massages. U vindt een overzicht met prijzen op onze website. Ook hebben wij een webshop waar u  Matcha kunt bestellen.

 
 

Testimonials

 

Visit Us