Massage Studio Jordaan

 

Massagetherapie in Amsterdam Centrum

 

Voor een ervaren massagetherapeut in Amsterdam Centrum kunt terecht bij  Massage studio jordaan Egelantiersgracht 362hs . Wij zijn geopend van 10 tot 22:00  Wij werken het liefst op afspraak. .  Bij massagetherapie draait het om het vinden van een lange termijn oplossing voor gezondheidsklachten die u hebt. Door te luisteren naar uw klachten en naar de signalen die het lichaam ons geeft in de vorm van belemmeringen, kunnen wij aan een oplossing werken. De blokkades nemen wij weg met onze massage zodat er weer een goede doorstroom van het bloed is (wat helpt met zuurstof- en voedseltoevoer en de afvoer van afvalstoffen).

Ervaren massagetherapeut in Amsterdam Centrum

Door onze massagetherapie in Amsterdam Centrum kunnen wij fysiek direct de klachten aanpakken en samen met u nagaan wat de oorzaak van de klacht is en hoe deze is te blessures en spanning te voorkomen, zoals bij RSI.  Na de massage voel je je weer meer in balans en ontspannen, zodat je hier al meteen de positieve uitwerking van ervaart. De problemen die ten grondslag liggen aan de gezondheidsklachten die zich fysiek manifesteren, liggen vaak op het gebied van stress, onverwerkte emoties en negatieve gedachten en verkeerde houding. De fysieke klachten kunnen in dergelijke gevallen bijvoorbeeld zichtbaar worden als hoofdpijn, rugpijn, oververmoeidheid e.d. Het hoeven geen chronische klachten te zijn om massagetherapie in te zetten. Ook wanneer je tijdelijk bloot staat aan veel stress, kan onze massagetherapie uitkomst bieden. Bij Massage Studio Jordaan ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen.

 

Onze massagepraktijk in Amsterdam Centrum

Onze massagepraktijk in Amsterdam Centrum (Jordaan) biedt naast massagetherapie ook andere soorten massages zoals bijvoorbeeld een yoga massage of duo massages of ervaar de 4 hands, deze word uitgevoerd door 2 therapeuten.. Bekijk ons aanbod met prijslijst op onze website. Naast onze massages kun je bij ons ook terecht voor de aanschaf van gezonde Matcha thee. Bezoek onze website met webshop of kom langs voor de hele ervaring van Mooie muziek, kruiden en oliën.

 
 

Testimonials

 

Visit Us