Massage Studio Jordaan

 

Ontspanningsmassage salon Amsterdam

 

Voor diepe rust en op het onderbewustzijn d.m.v ontspanningsmassage, ademhaling en energetische begeleiding.   in Amsterdam kun je terecht bij Massage Studio Jordaan. Vergeet de hectiek en stress van alledag, onttrek je daaraan door je helemaal over te geven. Spanningen weg laten stromen uit je lichaam en je  geest  tot rust laten komen.

Ontspanning voor lichaam en geest

Ontspanningsmassages zijn de meest bekende vorm van massages en al duizenden jaren oud. Ze bevorderen de bloedsomloop wat ervoor zorgt dat voedingsstoffen en zuurstof makkelijker de huidcellen bereiken zodat de huid gezonder wordt en oogt. Daarnaast worden afvalstoffen ook snelle afgevoerd en verbeterd het immuunsysteem. Door de verbeterde bloedsomloop voel je je ook weer vitaler en kun je je beter concentreren. De massage helpt ook bij spierkrampen en het bevordert spierherstel. Wie echt voor spierherstel gaat, kan beter kiezen voor onze deep tissue massage waarbij de spieren op een intensievere wijze worden behandeld. Een ontspanningsmassage in Amsterdam is ook geschikt wanneer je helemaal geen fysieke klachten hebt maar gewoon lekker wilt ontspannen.

 

Massage Studio Jordaan

Zorg goed voor jezelf  en op je lichaam d.m.v een heerlijke massage of geef het cadeau. Of nog beter, boek een duo massage zodat zowel jij als een vriend(in), partner of familielid samen met jou kan genieten van een heerlijke ontspanningsmassage in Amsterdam. Massage Studio Jordaan is gevestigd aan de Egelantiersgracht 362 hs Voor een holistische ervaring. Open 7 dagen per week van 10:00 tot 22:00

 
 

Testimonials

 

Visit Us