Massage Studio Jordaan

 

Sportmassage Amsterdam

 

Hoewel de naam anders doet vermoeden. kan een sportmassage ook prima gedaan worden bij mensen die niet sporten. Want spierpijn, stijfheid, krampen kunnen ook op andere manieren worden opgelopen dan sport. Bijvoorbeeld door een slechte werkhouding of veel stress waardoor er blokkades in het lichaam ontstaan. Onze sportmasseur in Amsterdam zorgt ervoor dat jouw bloedsomloop wordt verbeterd zodat er meer zuurstof bij de spieren kan komen en de afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden. Daarom is het ook belangrijk om na een sportmassage in onze salon in Amsterdam veel te drinken. Op die manier kunnen de losgekomen, opgehoopte afvalstoffen makkelijker het lichaam verlaten.

Sportmassage salon Amsterdam

De sportmassage is een stevige massage omdat de focus op de spieren ligt. Om de bloedcirculatie daar weer op gang te brengen, is er meer druk nodig dan bij een ontspanningsmassage of bindweefselmassage. Er moet dieper in het lichaam doorgedrongen worden om de spierlaag te kunnen bereiken. Toch kan ook deze massage ook zeker voor ontspanning zorgen waarbij stress en spanning uit het lichaam wordt gemasseerd. Voor sporters kan onze sportmasseur in Amsterdam zowel voor als na de sportprestatie een massage geven. Doe je het ervoor dan kunt u uw lichaam klaarstomen voor het leveren van betere prestaties. Bij spierpijn direct na het trainen is het wel verstandiger om de spieren eerst wat tijd te gunnen om zelf te herstellen en dit proces niet te verstoren met een massage.

 

Sportmassage Amsterdam bij Massage Studio Jordaan

Voor een sportmassage kun je terecht bij Massage Studio Jordaan. Hier vindt u naast de sportmassage nog tal van andere massage-opties. Tevens verkopen wij  Matcha  groene thee poeder van hoogwaardige kwaliteit. Onze studio is gelegen aan de Egelantiersgracht 362hs. Een prachtige locatie in een oud Amsterdams e school gebouw in  Amsterdam waar je na jouw bezoekje aan onze studio nog heerlijk kunt rondwandel of ergens kunt lunchen of galeries  bezoeken  en een kopje koffie kunt drinken.

 
 

Testimonials

 

Visit Us