Massage Studio Jordaan

 

Hoofdmassage Amsterdam

 

Wellicht heb je er al eens over gehoord of heb je de voordelen er al van ondervonden: Een Bars-behandeling. Hiervoor kun je ook bij Massage Studio Jordaan terecht. Het is een geen vorm van massage maar eigenlijk ook een soort stille vorm van therapie. Het helpt je ontspannen en je hoofd op te ruimen. Het wordt dan ook wel vergeleken met de defragmentatie van een harde schijf waarbij alles opnieuw geordend wordt in je hoofd en de loze ‘bestanden’, die ruimte innamen zonder iets toe te voegen, worden verwijderd. Kom ook voor een Bars hoofdmassage in Amsterdam naar onze studio. Na de behandeling voelt het alsof je een massage gehad hebt.

Access Bars

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarbij elk punt een thema vertegenwoordigt zoals controle, communicatie, geld, hoop & dromen. Onze ervaringen zijn gekoppeld aan energie en een vastgezette negatieve ervaring kan daardoor energie vasthouden. Via een Bars-sessie wordt deze energie weer vrijgegeven. Ervaringen kunnen ook angsten, en overtuigingen zijn, zoals een negatief zelfbeeld. Door deze punten zachtjes aan te raken, vinden er energiestromen plaats. Met deze stromen kan de energie van een vastgezette ervaring dus worden ‘ontladen’ zodat gevoelens, emoties en houdingen veranderd kunnen worden omdat de negatieve lading weggenomen wordt.

 

Hoofdmassage salon Amsterdam

De hoofdmassage word uitgevoerd bij een wasunit, waar wij het hoofd wassen met organische shampoo en masseren met essentiële oliën.  Een hoofdmassage helpt bij migraine en stress en verlicht en verkwikt. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat een Bars-sessie een positief effect heeft op de thalamus in onze hersenen dat de binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt. Een Bars-sessie helpt je dan ook helderder te zijn in je hoofd en bevordert de concentratie. Het helpt ook op het gebied van stress, depressie, angsten, slapeloosheid en vermoeidheid, hypersensitiviteit etc. Het is niet zo dat je na één sessie van alle klachten af bent. Meestal zijn een aantal sessies nodig met een paar weken er tussen. Wil jij ook vrijer en bewuster leven met meer rust en minder blokkades in je hoofd en lichaam? Boek dan een Bars-sessie bij Massage Studio Jordaan. Een Bars hoofdmassage in onze salon in Amsterdam kost €80, - voor een uur.

Everything is just more intens for Expats and professional travellers. 

Their stress level is too high.

And a life based on a hope strategy. 

 Hoping that you are not heading for a burn-out.

 Hoping that you won’t loose your job.

 Hoping that your relationship won’t suffer from this and or you might end-up alone.

 It just seems normal to suffer and your body is paying the prize for being adventures and ambitious.

Best massage Amsterdam quality life service massage therapie  pain free

 
 

Testimonials

 

Visit Us