Massage Studio Jordaan

 

Bindweefselmassage Amsterdam


Voor een bindweefselmassage in Amsterdam kun je terecht bij Massage Studio Jordaan. Deze intensieve massages zorgen ervoor dat de bindweefsellaag wordt losgemaakt en daardoor soepeler . Het is dus niet hetzelfde als de deep tissue massage die op de spieren wordt toegepast. De bindweefsellaag zit tussen de opperhuid en de spieren. Om deze laag soepel te krijgen, is een krachtige massage nodig met trekbewegingen die de bindweefselcellen vervormen waardoor de diepere huidlagen aangezet worden tot vernieuwing. Bij Massage Studio Jordaan behandelen wij jouw huid met de bindweefselmassage technieken. Met één massage zal deze laag nog niet de gewenste soepelheid hebben. Na enkele behandelingen zal je echter wel degelijk het verschil merken. Bindweefselmassage is een weldaad voor het hele lichaam en heeft tevens een positief effect op de organen.

Bindweefselmassage salon Amsterdam


De eerste behandelingen in de bindweefselmassage in onze salon in Amsterdam kunnen misschien een beetje pijnlijk zijn. Dat is volkomen normaal en komt omdat het weefsel in het begin nog erg vast zit. Met elke massage wordt dit soepeler en krijgt het een betere bloeddoorstroming. Dat zorgt ervoor dat de lichaamseigen voeding, zuurstof en vocht zich weer beter een weg kan vinden naar de huidcellen. Na de behandelingen voelt de huid warm aan en werkt bij cellulitis en striae. oogt het weer fris, glanst en heeft meer kleur. Dit is dus bij de benen niet echt het geval

 

Veroudering tegengaan


Een bindweefselmassage voor het gezicht helpt tegen zaken als acne, littekens, (zoals zwangerschapsstriemen) en couperose. Maar ook het tegengaan van huidveroudering/rimpels en een rokershuid kan met een bindweefselmassage worden bereikt. Na de behandelingen voelt de huid warm aan en oogt het weer fris, glanst en heeft meer kleur.  De betere doorstroming helpt namelijk ook bij een betere afvoer van afvalstoffen. Ook een soepelere en vitalere huid? Maak dan een afspraak voor een bindweefselmassage. Je kunt ons bellen op 0640473168 of mailen via massagestudiojordaan@gmail.com. Naast deze krachtige vorm van massagetechnieken kun je bij Massage Studio Jordaan  in Amsterdam uiteraard ook terecht voor meer ontspannen massages. Of maak een afspraak in onze  studio aan de Egelantiersgracht 362 hs. 

 
 

Testimonials

 

Visit Us