Massage Studio Jordaan

 

Zwangerschapsmassage Amsterdam

 

Ben je  zwanger en op zoek naar een zwangerschapsmassage salon in Amsterdam? Dan kun je bij Massage Studio Jordaan terecht. Een zwangerschap is fantastisch maar lichamelijk niet altijd even makkelijk. Doordat je lichaam zo verandert en de lichamelijke ongemakkelijkheden die er bij komen kijken, is het prettig om de extra belaste spieren te laten ontspannen. Het helpt jou ook om even van het moment te kunnen genieten. Bij Massage Studio Jordaan geven wij de zwangerschapsmassage op een speciale zwangerschapsmassagetafel  met uitsparingen voor buik en borsten, waardoor de rug goed gemasseerd kan worden.

Goed voor jou en de baby

Tijdens een zwangerschap verandert jouw lichaam om het gereed te maken voor de geboorte van jouw kind. Dit kan tot spier- en gewrichtsklachten leiden in rug, nek en bekken. Maar ook de benen en voeten kunnen het te verduren krijgen door het extra gewicht dat je plots meedraagt. Niets is dan fijner om je even helemaal over te geven aan een fijne massage zodat je echt even tot rust komt terwijl de spieren losser en soepeler worden gemaakt. Een ander groot voordeel van onze zwangerschapsmassage in Amsterdam is dat de doorbloeding wordt bevordert. Dit zorgt ervoor dat afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd en dat de placenta meer zuurstof en voedingstoffen naar de baby kan voeren. De betere doorbloeding in jouw eigen lichaam helpt ook tegen zwangerschapsstriemen en zorgt voor een vitalere huid dat zijn kleur beter behoudt.

 

Zwangerschapsmassage salon Amsterdam

Massage studio Jordaan is, zoals de naam al aangeeft, te vinden in de Jordaan. Een van de leukste buurten van Amsterdam waar  veel te zien is aan historische plekken . Onze studio is gevestigd aan de Egelantiersgracht 362hs. Hier bieden wij naast de zwangerschapsmassage nog vele andere massages en health coaching. Via onze webshop kun je ook Matcha thee kunt bestellen. Kom gerust eens langs of maak een reservering voor een massage. Ook voor uw vragen zijn wij natuurlijk bereikbaar. Dat kan via telefoon: +31 640473168 of email: massagestudiojordaan@gmail.com.

 
 

Testimonials

 

Visit Us